Marene van de Goor interieur ontwerper bij InterieurMood is dagelijks bezig met haar grote passie wonen. Deze passie zie je overal in terug, het schrijven van blogs, posten van dagelijkse Interieur Mood op haar social media, het maken van interieurstyling foto’s en het bedenken van interieur concepten. 

Zij haalt haar inspiratie overal vandaan op straat, op reis, in leuke barretjes en restaurantjes, architectuur en musea, end. Ook heeft ze een grote liefde voor oude (industriële) architectuur, ze gaat dan ook graag op pad om deze plekken te fotograferen. Creatief bezig zijn, ontwerpen, fotograferen, schrijven en styling geven haar een kick en energie. 

Zij ontdekte de werken van The sound of Color en heeft op haar blog interieurmood.blogspot.com een artikel over geschreven over The sound of Color en naar aanleiding van een interview die ze gehouden heeft met Adam Munsterman.

Marene van de Goor
Facebook

Website Interieur Mood