adam-profielfoto-linkedin

The sound of Color

The sound of Color is een serie Fine Art prints met drie verschillende grafische figuren geïnspireerd op de prachtige sculpturen en decoratieve gravures uit de Maya cultuur.  Het enige kleuraccent zit in de felgekleurde hoofdtelefoon die elk figuur beluistert.

De werken danken hun naam aan dié specifieke kleur en het fenomeen synesthesie, waarin zintuigen zich op een bijzondere manier weten te mengen. The sound of Magenta, The sound of Turquoise en The sound of Cornflowerblue. Als je heel goed kijkt, dan kun je de kleur bijna “horen”.

Voor de reproductie heb ik gekozen voor hoge resolutie Fine Art print. Het materiaal is een superdunne en matte polyester folie, het heeft geen lijst maar een niet zichtbaar frame aan de achterkant. ( Xpozer, Reddot design winner) Hierdoor hangt het ontwerp superstrak en ongeveer 2 cm van de muur zodat er een slagschaduw en een zwevend effect ontstaat. Het resultaat is heel fraai en modern.

Om het exclusieve karakter te waarborgen is de oplage beperkt tot 250 stuks. Elk werk is voorzien van een uniek nummer dat correspondeert met het bijgeleverde certificaat.

Met veel plezier heb ik aan The sound of Color gewerkt,
ik hoop dat u hetzelfde beleeft met het kijken.
Met een vriendelijke groet van Adam Munsterman
Art Director | Graphic & Webdesign| Testbeeld
 

Product-turquoise-iconProduct-magenta-iconProduct-cornflowerblue-icon